Now Reading:
LUDBREŽANI saznajte do kad možete prijaviti štetu od prirodne nepogode
Full Article 2 minutes read

LUDBREŽANI saznajte do kad možete prijaviti štetu od prirodne nepogode

Sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda, Pravilniku o registru šteta od prirodnih nepogoda te Odluci Župana Varaždinske županije od 21. travnja 2021. godine o proglašenju prirodne nepogode – mraza za područje Grada Ludbrega obavještavaju se građani o postupku podnošenja prijava šteta od prirodne nepogode.

Fizičke i pravne osobe koje su uslijed vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom i niskim temperaturama pretrpjele štetu na poljoprivredi i to trajnim nasadima, vinogradima, te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama u periodu od 7. do 15.04.2021. godine, mogu nastale štete prijaviti Gradskom povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Ludbrega najkasnije do 29. travnja 2021. godine.

Štete se prijavljuju na propisanom Obrascu PN koji se može preuzeti osobno u prostorijama Grada Ludbrega ili na službenom portalu www.ludbreg.hr, a popunjene prijave mogu se dostaviti na:
e-mail:mirjana.balazinec@ludbreg.hr ili predati osobno u prostorijama Grada Ludbrega, Trg Svetog Trojstva 14 svakog radnog dana u vremenu od 07.00-15.00 sati.

Prilikom prijave štete na Obrascu PN potrebno je u rubriku OPISA IMOVINE upisati sljedeće podatke:
-naziv katastarske općine i broj katastarske čestice na kojoj je nastala šteta,
-površina katastarske čestice na kojoj je nastala šteta te postotak nastale štete odnosno oštećenja
ukoliko se radi o dugogodišnjim nasadima – broj stabala ili sadnica pojedine voćne vrste i postotak nastale štete odnosno oštećenja.

Potrebne obrasce možete pronaći na stranicama Grada Ludbrega.

www.sjever.hr/ludbreg.hr
22.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.