Now Reading:
Branko Ferek Jambrek kao nezavisni kandidat u utrci za načelnika Općine Radoboj
Full Article 3 minutes read

Branko Ferek Jambrek kao nezavisni kandidat u utrci za načelnika Općine Radoboj

U subotu je uz podršku HNS-a Krapinsko-zagorske županije svoju kandidaturu za načelnika Općine Radoboj objavio nezavisni kandidat Branko Ferek-Jambrek. Navodeći razloge za svoju kandidaturu rekao je da se do sada napravilo jako puno za Radoboj, ali da je bilo još više propusta i kako je vrijeme da se nakon 18 godina jednoumlja mora nešto promijeniti.

-Naš program se svodi na nekoliko točaka, a prva od njih je da načelnik treba svim mještanima Radoboja biti pod istim uvjetima dostupan a da to, nažalost, sada nije slučaj – započeo je Branko i dodao kako svi građani moraju imati jednake uvjete života i da je nezamislivo da se asfaltiraju ceste koje ne vode nikamo dok s druge strane pojedini mještane nemaju asfaltiranu pristupnu cestu.

Kao brdsko- planinska općina imamo idealne uvjete za ruralni turizam. Obećajem da ćemo mi biti ti koji će pomoći ljudima, dati im ideju i pomoći im oko natječaja da svoje kuće i domove, svojih roditelja, djedova i baka pretvore u ruralne kuće za odmor, za što smatram da je Radoboj idealno područje – rekao je Branko Ferek Jambrek.

Osvrnuvši se na poslovanje Općine kazao je kako će svi natječaji biti transparentno objavljeni te će se objavljivati rezultati natječaja, kriteriji po kojima su izvođači radova odabrani te će svi iznosi biti poznati i vidljivi na općinskoj stranici.

Potporu Branku Fereku Jambreku dao je predsjednik ŽO HNS-a Krapinsko-zagorske županije i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt rekavši kako je program ambiciozan s naglaskom na brigu o ljudima i njihovim potrebama pozvavši sve Radobojčane da daju potporu Branku koji je pravi kandidat za budućeg načelnika Radoboja.

Potpredsjednik ŽO HNS Krapinsko-zagorske županije i zamjenik župana Anđelko Ferek Jambrek također je dao potporu Branku kazavši kako se u Radoboju puno manje gradi od kada je Općina uvela prirez zadnjih nekoliko godina i da je vrijeme za neke nove ljude na čelnom mjestu Općine.

I Saborski zastupnik Predrag Štromar dao je potporu Branku istaknuvši kako će kao budući načelnik imati potporu ove vlade i Sabora u svim projektima koje će raditi te kako će Vlada, zahvaljujući HNS-u, pomoći svim čelnicima jedinica lokalne samouprave, a jedan od bitnijih projekata je besplatni vrtići za svu djecu.

m.sopek/sjever.hr 10.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.