Now Reading:
Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola 2,69 promila!
Full Article 2 minutes read

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola 2,69 promila!

Tijekom provedbe pojačanog nadzora na području Koprivničko-križevačke županije, četiri vozača bila su smještana u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a jedan vozač bio je uhićen.
 
Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u nedjelju, 4. travnja 2021.g. u 18.25 sati u Botinovcu, kod 49-godišnjeg vozača osobnog automobila, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,69 promila i počinio prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom. Isti je bio smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  
Najveća brzina kretanja vozila evidentirana je u nedjelju, 4. travnja 2021.g. u 10.38 sati na državnoj cesti 2 u Budančevici, u Ulici Stjepana Radića, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 169 kilometara na sat iako je na rečenoj dionici državne ceste brzina kretanja vozila prometnim znakom ograničena na 70 kilometara na sat.
 
Inače, u sklopu pojačanog nadzora kontrolirana su i 34 mlada vozača, dok su isti počinili 11 prekršaja (vožnja pod utjecajem alkohola – 3, nekorištenje sigurnosnog pojasa – 2, vožnja nepropisnom brzinom – 1, bijeg s mjesta prometne nesreće – 1, nepoštivanje prometnog znaka – 1 i ostalo – 3).
 
Najveća koncentracija alkohola kod mladog vozača utvrđena je u petak, 2. travnja 2021.g. u 18 sati u Gornjoj Reki, kod 22-godišnjeg vozača osobnog automobila, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,41 promila i počinio prometnu nesreću s materijalnom štetom te je bio uhićen.

www.sjever.hr
06.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.