Now Reading:
Općina Zlatar Bistrica osigurala besplatne spremnike za odvojeno prikupljanje otpada za sva kućanstva
Full Article 2 minutes read

Općina Zlatar Bistrica osigurala besplatne spremnike za odvojeno prikupljanje otpada za sva kućanstva

Prijavom na natječaj Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Općina Zlatar Bistrica osigurala je besplatne spremnike za odvojeno prikupljanje papira i kartona i plastike za sva kućanstva i višestambene objekte.

U prethodnom periodu izvršena je distribucija spremnika za sve višestambene objekte odnosno svaka zgrada dobila je po jedan spremnik za odvojeno prikupljanje papira i kartona, plastike i stakla.

U narednom razdoblju izvršit će se distribucija spremnika za kućanstva, gdje će biti podijeljeni spremnici za odvojeno sakupljanje papira i kartona i plastike.

Ukupna vrijednost nabave iznosi 343.593,96 kuna, a općina Zlatar Bistrica sudjelovat će u sufinanciranju spremnika u iznosu od 15% ukupnih troškova odnosno iznosom od 51.539,09 kuna.

Svakom kućanstvu dodijeliti će se po jedan spremnik za otpadni papir i karton (plave boje) zapremnine 120 litara i jedan spremnik za otpadnu plastiku (žute boje) zapremnine 240 litara. Podjela spremnika svakom kućanstvu izvršit će se u suradnji sa poduzećem Komunalac Konjšćina d.o.o.

foto: ilustracija

www.sjever.hr/zlatar-bistrica.hr 11.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.