Now Reading:
Online „Ludbreški plac“ poveznica lokalnih proizvođača i potrošača
Full Article 50 second read

Online „Ludbreški plac“ poveznica lokalnih proizvođača i potrošača

Grad Ludbreg u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom “Ludbreški kraj” pokrenuo je akciju s ciljem pomaganja lokalnim poljoprivrednicima i obiteljskim gospodarstvima da svoje proizvode prodaju putem online tržnice.

Ludbreški plac osmišljen je na način da bude poveznica između potrošača i proizvođača te da tako kao zajednica pomognemo u očuvanju radnih mjesta i omogućimo opstanak našim poljoprivrednicima. Kupnjom lokalnog proizvoda doprinosimo lokalnom gospodarstvu.

Iz Grada Ludbrega pozivaju sve lokalne poljoprivredne proizvođače da ispune obrazac prijave koji je dostupan na mrežnoj stranici Grada Ludbrega – www.ludbreg.hr te da na taj način ponude svoje domaće proizvode svima kojima su oni potrebni.

– Jednako tako pozivamo sve mještane da redovito posjećuju besplatnu platformu “Ludbreški plac” te kontaktiraju poljoprivredne proizvođače i naručuju njihove proizvode jer su njihovi proizvodi domaći i zdravi, proizvedeni u vašem okruženju. Sada je više nego ikad važno da se oslanjamo na vlastite resurse – zaključuje gradonačelnik Dubravko Bilić.

sjever.hr

11.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.