Now Reading:
Uronite u spot Mrleta i Ivanke koji ostavlja bez daha!
Full Article 3 minutes read

Uronite u spot Mrleta i Ivanke koji ostavlja bez daha!

Ivanka Mažurkijević i Damir Martinović Mrle u zajedničkom stvaralaštvu i izvedbama prepoznatljivi su kao Mr.Lee&IvaneSky. Njihova ljubavna veza i sva produktivnost iste inspiracija je svima onima koji ih dobro poznaju.

Pomalo suluda, ali neumoljivo prisutna želja agencije za organizaciju vjenčanja iz Rijeke bila je organizirati upravo njihovo vjenčanje. Mrle i Ivanka upitali su se što oni imaju od toga, ali izgleda da su dobili više od očekivanog.

“Dobili smo prvenstveno spot, prekrasnu priču ispričanu jednog popodneva u San Canzianu s predivnom ekipom, a sinkro-plesačice u bazenu su pjesmu i spot digle na razinu sna koji sam jednom sanjala kao rekreativna plivačica”, rekla nam je Ivanka.

Njihovo početno negodovanje zaključeno je kompromisnim rješenjem: učinite nas koordinatorima vjenčanja u kojem nismo u glavnoj ulozi, pokušajte nam dočarati čin sklapanja braka kao nešto što istinski želimo učiniti, nagovorite nas uz sliku i ton. S albuma Sailor Mr.Lee & IvaneSky odabrana je pjesma A good actor, nastala kao melankolična ljubavna pjesma rastanka, koja je u ovoj priči sve samo ne pjesma rastanka.

Zahvaljujući priznatom slovenskom art direktoru Saši Hessu realizirano je i snimljeno bajkovito vjenčanje sa svim emotivnim i temperamentnim nabojima koje ono nosi uz podlogu pjesme A good actor, a videospot za istoimenu pjesmu postao je inspiracija za organizaciju njihovog vlastitog vjenčanja – nakon 10 godina Ivanka i Mrle odlučili su se vjenčati.

“Nisam nikad razmišljao o vjenčanju, ali snimanje reklamnog spota za agenciju i daljnja suradnja su nas potaknuli na to. Bio bi to više kao neki tulum, došlo bi oko tisuću ljudi. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga”, rekao je Mrle.

Najkreativniji par estrade planira upravo takvo i vjenčanje – zastarjele forme tradicionalnih vjenčanja s barjacima i ostalim tradicijama nisu način na koji žele obilježiti svoj veliki dan, već planiraju napraviti veliku feštu u svom stilu na koju će pozvati tisuću ljudi, čim im to okolnosti dopuste.

Osim spota za A good actor s redateljem Sašom Hessom snimili su još i spotove za pjesme Sailor i Pirandellove Gigante, a kako kaže Mrle, kroz ove je spotove zavodio Ivanku, a sve je to radio ne bi li mu pristala biti žena.

Spot pogledajte ovdje.

www.sjever.hr/index.hr
08.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.