Now Reading:
DOBRE VIJESTI IZ MEĐIMURJA: Novinščak – “Nakon dugo dana imali smo manje primljenih nego otpuštenih pacijenata”
Full Article 2 minutes read

DOBRE VIJESTI IZ MEĐIMURJA: Novinščak – “Nakon dugo dana imali smo manje primljenih nego otpuštenih pacijenata”

Trebaju li se uvesti stroge kazne, jesu li za ovakvo stanje krivi neodgovorni građani, manjak empatije u društvu ili nejasna strategija Vlade u borbi protiv koronavirusa?

O navedenim pitanjima u emisiji Otvoreno HRT-a govorili su pomoćnica ravnatelja HZJZ-a Marija Bubaš, pomoćnik ministra unutarnjih poslova za civilnu zaštitu Damir Trut, pulmolog, Klinika za plućne bolesti Jordanovac Marko Jakopović, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac i ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Tomislav Novinščak.

Tomislav Novinščak, ravnatelj Županijske bolnice Čakovec izjavio je da danas konačno nakon dugo dana su imali manje primljenih nego otpuštenih pacijenata pa im to daje nekakve snage.

‘Smatram da se radi o svjetskoj pandemiji i ne treba biti toliko fokusiran na traženje određenog krivca. To je svjetska pandemija, radi se o brojkama koje nisu viđene u ovom stoljeću a ni proteklih 100 godina. Određene mjere su bile potrebne i ove nove će sigurno pokazati rezultate’, poručio je.https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/bubas-u-otvorenom-cinjenica-jest-da-kafici-nisu-izvorista-sirenja-zaraze-ali-evo-zasto-s-istrom-treba-biti-oprezan-20201126

www.sjever.hr/T portal 27.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.