Now Reading:
Krađe i prometne nesreće u Međimurju
Full Article 2 minutes read

Krađe i prometne nesreće u Međimurju

prometna

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su dvije krađe i dvije teške krađe, od čega jedna u pokušaju. Materijalna šteta kod evidentiranih krađa, pojedinačno se procjenjuje na manje od tisuću kuna.

U razdoblju od 26. srpnja do 20. studenoga ove godine u Donjem Vidovcu, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 56-godišnjakinje, odakle je ukrao nakit i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća s poginulom osobom u kojoj je smrtno stradala 41-godišnja vozačica osobnog automobila, dok je 34-godišnji vozač osobnog automobila lakše ozlijeđen te dvije prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama: nepoštivanje prednosti, jedna prometna nesreća, vožnja na nepropisnoj udaljenosti, jedna prometna nesreća, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag, jedna prometna nesreća.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom proteklog vikenda nije utvrđena.

www.sjever.hr 21.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.