Now Reading:
KOPRIVNICA: Milanović o koronavirusu – “Biti će i trećeg vala”
Full Article 3 minutes read

KOPRIVNICA: Milanović o koronavirusu – “Biti će i trećeg vala”

milanović

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice povodom obilježavanja Dana Grada, a u obraćanju istaknuo kako u Koprivnici postoji ugoda i ljepota života koju posebno osjećaju ljudi koji dolaze sa strane. Uz mnoge teme dotaknuo se aktualnih projekata ali i aktualne situacije:

„Uredan, sređen i miran grad, bez zle krvi“, rekao je Predsjednik dodavši da je to dojam zbog kojeg u Koprivnicu uvijek rado dolazi, posebno vlakom. Ocijenio je, nadalje, da se vlakom predugo putuje, ali da je Koprivnica jedan od onih gradova u kojem ima smisla krenuti vlakom.

„Nećeš putovati ništa duže nego autom, a trebali bi putovati pedeset minuta. To još nismo dosegli, ali Koprivnica je onaj sam rub zone sjeverne Hrvatske u kojoj prijevoz vlakom i željeznica zaista imaju smisla zbog blizine Zagreba. Sve dalje je upitno. Nadam se da ćete iz europskih fondova dobiti dovoljno novaca da se ta pruga uredi i da se iz centra Koprivnice u centar Zagreba putuje 45 minuta“, poručio je predsjednik Milanović.

Koprivničanima je poručio da budu aktivni i da pričekaju da nepogoda s korona virusom prođe. „Vidim da se broj zaraženih ipak nešto smanjuje, ali bit će i trećeg vala, da se ne zavaravamo, i onda će valjda sve to skupa stati. Amerika će izabrati novog predsjednika, ili starog predsjednika, još ćemo vidjeti. A ja se danas u svemu tome osjećam posebno dobro što živim u Hrvatskoj, što sam hrvatski građanin, Hrvat jer je ovo kada se sve skupa sabere jedna normalna zemlja“, zaključio je predsjednik Milanović.

www.sjever.hr FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Dario Andrišek 05.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.