Now Reading:
Saznajte tko sve nudi posao u Međimurju, Varaždinu i Zagorju!
Full Article 3 minutes read

Saznajte tko sve nudi posao u Međimurju, Varaždinu i Zagorju!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Auro Domus traži trgovca (m/ž) u gradovima Ludbreg, Nedelišće, Novi Marof, Krapina, Donja Stubica, Bedekovčina i Klanjec. Rok prijave je 23.10. Uvjet je osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. traži Customer Care Agenta za njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 31.10. Očekuju se aktivno znanje njemačkog jezika, poznavanje rada na računalu, minimalno srednja stručna sprema. Aplicirajte.

Agencija Workforce za klijenta traži agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Varaždin (ili rad od kuće). Prijave su otvorene do 8.11. Uvjeti su izvrsno poznavanje njemačkog jezika, dobro snalaženje na računalu, komunikativnost, uljudnost i strpljivost. Poslodavac nudi rad u modernom i udobnom uredu, mogućnost napredovanja i razvoja. Prijavite se.

Kraljevske slastice d.o.o. traže voditelja prodaje slastičarskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada su Pušćine, a rok prijave je 30.11. Uvjeti su minimalno godinu dana radnog iskustva na poslovima aktivne prodaje, razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, usmjerenost na rezultate i upornost, prilagodljivost, odgovornost, spremnost na učenje. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

MDV plus d.o.o. traži voditelja komercijale i računovodstva (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 31.10. Obvezno je radno iskustvo. Provjerite detalje ovdje.

Plinka-Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja. Prijavite se.

Macel plin d.o.o. traži plinoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 25.10. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Traži se komunikativnost, odgovornost i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Regal – Mont traži montera (m/ž) u Mihovljanu. Rok prijave je 11.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Potrebni su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Mager projekt d.o.o. zapošljava rukovatelja građevinskim strojem (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a rok prijave je 25.10. Uvjet je srednja stručna sprema. Više na linku.

Ni&Ki zapošljava soboslikara (m/ž) u Desiniću. Rok prijave je 8.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su radno iskustvo i kvalifikacijska razina obrazovanja. Poslodavac osigurava prijevoz do gradilišta. Više o poslu ovdje.

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

www.sjever.hr 20.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.