Now Reading:
Djelatnici Doma zdravlja upozoravaju: pregled dogovorite telefonskim putem!
Full Article 50 second read

Djelatnici Doma zdravlja upozoravaju: pregled dogovorite telefonskim putem!

Prenosimo obavijest djelatnika primarne zdravstvene zaštite županijskog Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije korisnicima: Prije dolaska u županijski Dom zdravlja telefonski dogovorite termin pregleda i pridržavajte se istog.

„Poštovani sugrađani,

Obzirom na pandemiju bolesti COVID-19 u tijeku, preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te dolazak hladnijeg vremena, a s ciljem što manjeg izlaganja korisnika zdravstvene zaštite neprimjerenim vremenskim uvjetima, preporučamo da prije dolaska u zdravstvene ustanove Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije telefonski kontaktirate nadležnog liječnika i dogovorite termin eventualnog potrebnog pregleda kako ne bi dolazili ranije i čekali na hladnoći ili kiši ispred zdravstvene ustanove.

Na taj način također će se smanjiti i grupiranje pacijenata pred zdravstvenim ustanovama Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, kao i mogućnost potencijalnog širenja zaraze bolesti COVID-19.

Isto tako Vas molimo da telefonski dogovorite termine za procjepljivanje od sezonske gripe sa svojim nadležnim liječnicima.

Molimo Vas za razumijevanje i strpljenje.”

Input your search keywords and press Enter.