Now Reading:
DOMAĆE JE NAJ! Kreće Lumini plac, vesela tržnica na kojoj možete kupiti lokalne proizvode
Full Article 3 minutes read

DOMAĆE JE NAJ! Kreće Lumini plac, vesela tržnica na kojoj možete kupiti lokalne proizvode

Od voća i povrća, preko prekrasnog cvijeća pa do drvenih igračaka, Trgovački centar Lumini mjesto je na kojem možete podržati lokalne proizvođače – uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera

Ovu subotu, 10. listopada nemojte propustiti službeno otvorenje Lumini placa. Istočna i zapadna šetnica Trgovačkog centra Lumini tada postaje vesela tržnica na otvorenom, a od 15:30 do 18:30 možete poslušati Tamburaški sastav Taliri dok isprobavate lokalne proizvode.

‘Novo normalno’ nam je donijelo i neke dobre stvari poput okretanje prema zdravijoj prehrani i prirodnijim proizvoda. Kako je Lumini oduvijek bio okrenut podržavanju lokalne zajednice, Lumini plac još je jedan način na koji želimo pokazati lokalnim OPG-ovima i malim proizvođačima kako cijenimo njihov rad i doprinos. Tako će tri vikenda zaredom, 10. i 11 listopada, 17. i 18. listopada te 24. i 25. listopada, Lumini plac postati mjesto na kojem možete uživati u delicijama i zabaviti se s cijelom obitelji.

Moći ćete isprobati domaće povrće i umake iza kojih stoji OPG Gotić, slatke mandarine OPG-a Popović i OPG-a Drk, Jagušić suhomesnate proizvode te čili papričice i zimnicu OPG-a Preložnjak. Kako bi doma mogli odnijeti i prekrasne buket ili sadnice tu je OPG Herega, a Mirica Kukec pobrinula se da i najmlađi upoznaju čari drvenih igračaka.

lumini plac

(Foto: Pixabay)

Od 10. do 18. listopada možete sudjelovati i u Facebook nagradnom natječaju ‘Okini fotku z’ Lumini placa’. Pofotkajte se, stavite je u komentar ispod objave na našoj Facebook stranici i možda ćete baš vi osvojiti 10 x poklon bon od 200 kn za shopping u odabranim trgovinama u centru Lumini i košaru punu domaćih proizvoda s placa! Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Ovo je samo mali, mali dio ponude Trgovačkog centra Lumini pa nas obavezno posjetite i podržite lokalne proizvođače jer domaće je naj!

Naglašavamo kako preporučujemo da svi posjetitelji nose zaštitne maske, pridržavaju se razmaka od 2 metra te molimo da poštuju sve važeće epidemiološke mjere i preporuke HZJZ-a koje možete pročitati OVDJE. Također, svi su izlagači upoznati s najnovijim preporukama kako bi Lumini plac bio sigurno mjesto za cijelu lokalnu zajednicu.

lumini plac 1

Vidimo se u centru Lumini!

Napomena: U slučaju lošeg vremena ili izmjene epidemioloških mjera/preporuka Lumini plac se neće održati, a o svemu ćete biti pravodobno obaviješteni na našoj web stranici.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr i društvenim mrežama centra Lumini.

sjever.hr 09.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.