Now Reading:
Sretni Varaždinci – jedan podigao dobitak od milijuna kuna, a drugi osvojio apartman u Poreču
Full Article 2 minutes read

Sretni Varaždinci – jedan podigao dobitak od milijuna kuna, a drugi osvojio apartman u Poreču

loto

Vjerojatno se svi slažemo, Varaždin je jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj, a sada se pokazao i kao jedan od najsretnijih gradova.

– Ovih dana posjetio nas je dobitnik Jackpota Lota 6 iz Varaždina te podigao svoj dobitak od ukupno 1.033.065,88 kuna koji mu je došao kao naručen. Naime, kad je na Internet stranicama otkrio da je osvojio ovaj vrijedan dobitak, nakon višestrukih provjera prionuo je na planiranje radova za popravak kuće i na odabir automobila. Sada nakon toliko dana od dobitka i s novcima u džepu, sretan je i uvjeren da ga dobitak neće promijeniti – javljaju iz Hrvatske Lutrije.

Nakon završnog izvlačenja nagradne igre Ključ sreće, Varaždin je dobio još jednog sretnog dobitnika i to apartmana u Poreču. Razumljivo uzbuđen, dobitnik je s veseljem rekao:

„Moja igra je Loto 7. Igram pet kombinacija. Dvije kombinacije su stalni brojevi koji mi nešto znače, a ostale tri ispunim kako mi dođe. Često igram baš na ovom prodajnom mjestu Tiska u Ludbreškoj ulici. Jako sam uzbuđen i sretan. Kad su mi javili iz Lutrije da sam osvojio apartman u Poreču, nisam baš do kraja vjerovao, šokiralo me i odmah po povratku kući provjerio sam informaciju na internet stranici Lutrije. Doista, apartman je moj. Još je sve friško. Veselim se i proslavit ću dobitak.“

Pa sretno mu bilo, a sve vas koji ste sudjelovali u ovoj nagradnoj igri pozivamo da provjerite jeste li osvojili neku nagrada na: https://lutrija.hr/cms/NagradnaIgraKljucSrece

sjever.hr 09.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.