Now Reading:
KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA: Uručena priznanja Županijske skupštine, Plaketu za životno djelo dobio Žarko Miholić
Full Article 2 minutes read

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA: Uručena priznanja Županijske skupštine, Plaketu za životno djelo dobio Žarko Miholić

Na početku Županije skupštine uručena su priznanja dodijeljenih Odlukom Županijske skupštine od 6. travnja ove godine. Plaketu za životno djelo dobio je Žarko Miholić, za njegov ratni put, posebno kao zapovjednika 103. Hrvatske vojske, domicilno najbrojnije postrojbe s područja Krapinsko-zagorske županije.

„Zahvaljujem se u ime svih koji su danas dobili priznanja. Svi smo mi mali veliki ljudi koji smo kroz život da li u obliku djelovanja kroz razne oblike civilnog društva dali neki doprinos i posvetili se onome za što smo smatrali da smo najbolji, a to je pokazala i vidljivost i to ne samo na razini sredina u kojima živimo i radimo već i prepoznatljivost u Krapinsko-zagorskoj županiji i šire”, rekao je Žarko Miholić koji se zahvalio u ime svih dobitnika priznanja.

„Sami odlučujemo koliki doprinos ćemo dati za razvoj svoje sredine i da nema granica. Najbitnije od svega je da se možemo nositi s najboljima i preduvjet je da imamo iste uvjete. S većinom dobitnika imao sam posebne kontakte kroz programe koje ste provodili i čestitam vam na izuzetnoj suradnji”, izjavio je župan Željko Kolar i dodao: „Posebno čestitam svom velikom prijatelju Žarku Miholiću, pukovniku, za sve ono što je napravio u životu, u najvećim trenucima ostao je skroman”.

m.sopek/sjever.hr 16.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.