Now Reading:
“HNS će i dalje raditi na svemu da život građana u Hrvatskoj, a i u Zagorju bude bolji”
Full Article 2 minutes read

“HNS će i dalje raditi na svemu da život građana u Hrvatskoj, a i u Zagorju bude bolji”

hns

Krapinsko-zagorska Županijska organizacija HNS-a održala je u srijedu konferenciju za medije s osvrtom na rezultate parlamentarnih izbora.

Potpredsjednik županijskog HNS-a i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić zahvalio je građanima koji su svoj glas dali Hrvatskoj narodnoj stranci dodavši kako su svoj prvi cilj ostvarili, ostali su parlamentarna stranka.

– Uz sve ove projekte o kojima smo govorili, dakako da su naša očekivanja bila veća – dodao je Krizmanić.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije i načelnik Kumrovca Robert Šplajt čestitao je HDZ-u na pobjedi.

– HNS su htjeli mnogi pokopati, mnogi su htjeli njegov kraj, ali mi smo uz ljude koji su podržali našu listu uspjeli dokazati da smo na pravom putu, da je HNS napravio dobar posao kroz naša ministarstva. Mislim da smo jako puno doprinijeli za bolji život ovdje kod nas u Hrvatskoj, prvenstveno kod nas u Zagorju – rekao je Šplajt te dodao:

– HNS će i dalje raditi na svemu da život građana u Hrvatskoj, a i u Zagorju bude bolji, da prvenstveno mislimo o budućnosti i da se ne okrećemo u prošlosti, da nemamo nekih prevelikih svađa s lijevima i desnima, nego da se posvetimo radu da bi nama u Hrvatskoj bilo bolje.

Istaknuo je kako će u narednom razdoblju inzistirati na digitalizaciji cijelog sustava, nastavku školske reforme te besplatnim vrtićima za djecu iz socijalno ugroženih obitelji.

Potpredsjednik krapinsko-zagorskog HNS-a i zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek Jambrek rekao je kako su u proteklom razdoblju pokazali da HNS radi za sve građane Hrvatske, kao i za žitelje KZŽ.

– Pokazalo se da nije dovoljno samo raditi, nego treba i dosta puno pričati. Moramo i to promijeniti jer, mi smo radili, ali očito da premalo to sve skupa prezentiramo pa onda nam je i takav rezultat. Moramo poraditi na tome da to što radimo i prezentiramo ljudima jer očito se to na terenu toliko ne primijeti u odnosu na one koji vole samo pričati i pripovijedati i populizam tjerati – rekao je Ferek Jambrek.

sjever.hr 08.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.