Now Reading:
Mladić pretjecao kolonu vozeći 52km/h više od dozvoljenog s 2,5 promila – prijeti mu kazna od čak 43000 kuna
Full Article 50 second read

Mladić pretjecao kolonu vozeći 52km/h više od dozvoljenog s 2,5 promila – prijeti mu kazna od čak 43000 kuna

policija

U subotu, 4. srpnja oko 0.30 sati u ulici Stjepana Radića u Majerju, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak, javlja varaždinska Policijska uprava. 

Navedeni je pretjecao kolonu vozila, pri čemu je prekoračio ograničenu brzinu u naselju za 52 km/h više od dopuštene. Također je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 2.59 g/kg. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, mladić je doveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Nakon otrježnjenja, isti je uhićen te uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, gdje mu je određeno zadržavanje do 5 dana. Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje novčane kazne do 43 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije, a po pravomoćnosti odluke o prekršaju i izricanje 14 negativnih prekršajnih bodova te poništenje vozačke dozvole.

sjever.hr 06.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.