Now Reading:
Župan Kolar obišao uređenu Ljekarnu KZŽ – investicija vrijedna 719 tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

Župan Kolar obišao uređenu Ljekarnu KZŽ – investicija vrijedna 719 tisuća kuna

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar u ponedjeljak je obišao novouređenu Ljekarnu Krapinsko-zagorske županije u općini Desinić, investiciju vrijednu 719 tisuća kuna.

– Kao što cijelo vrijeme naglašavamo, ulaganja u obrazovanje i zdravstvo su prioritet Krapinsko-zagorske županije u mojem drugom mandatu i jedna od tih investicija je i uređenje ljekarničke jedinice ovdje u Desiniću. Nakon što smo 2018. godine vratili ljekarnu ovdje iz Desinića u ljekarne KZŽ i nakon što smo napravili analizu stanja, vidjeli smo da treba ulaganja kako bi stvorili zadovoljavajuće uvjete ovdje u Desiniću za naše djelatnike – rekao je Kolar.

Ravnateljica Ljekarne Dubravka Frinčić dodala je kako Ljekarna posluje uspješno i dobro surađuje s djelatnicima Doma zdravlja te s Domom za odrasle osobe Bidružica i na tim suradnjama su jako zahvalni.

Zvonko Škreblin, načelnik Općine Desinić naglasio je da je Ljekarna od velikog značaja ne samo za žitelje Desinića i Doma Bidružica, već i za mještane okolnih mjesta koji dolaze i gravitiraju ovdje.

Božo Brundić, ravnatelj Doma Bidružica kazao je kako u Ljekarni nabavljaju lijekove za svih 300 korisnika, a s obzirom da korisnik prosječno ima 6 do 7 terapija, radi se o ogromnim količina i tom su suradnjom izuzetno zadovoljni.

m.furlan/sjever.hr 29.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.