Now Reading:
U Čakovcu date uzorak krvi i za nekoliko sati znate jeste li imali koronu! To će vas u privatnoj poliklinici koštati 250 kuna!!!
Full Article 2 minutes read

U Čakovcu date uzorak krvi i za nekoliko sati znate jeste li imali koronu! To će vas u privatnoj poliklinici koštati 250 kuna!!!

koronavirus

Započela su testiranja na koronavirus i u privatnim zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj. Novu uslugu nastala je zbog pandemija zaraze koja je paralizirala cijeli svijet. Jedna od tih privatnih ustanova je i Poliklinika Medikol koja svoju podružnicu ima u Čakovcu.

-Kod nas je trenutno moguće serološkim testiranjem odrediti prisutnost antitijela tipa IgG na Covid-19/SARS-COV-2 u krvi ispitane osobe. Tijekom lipnja očekujemo da ćemo biti u mogućnosti serološkim testiranjem određivati i prisutnost antitijela tipa IgM na taj virus. Za određivanje antitijela IgG uzima se krv iz vene ruke ispitane osobe. Krv se može izvaditi u svim našim podružnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Čakovcu’, odgovara tportalu mag. Jelena Vrdoljak, spec. medicinske biokemije i laboratorijske medicine Polikliničkog odjela medicinsko-biokemijskog laboratorija Poliklinike Medikol. Cijena njihova testa iznosi 250 kuna po osobi. Rezultati testa dostupnio su dva sata nakon što uzorak krvi stigne u laboratorij.

www.sjever.hr/T portal 19.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.