Now Reading:
POSLOVNA ZONA IVANEC IZRADILA BROŠURU Kako koristiti portal Tržnica.hr?
Full Article 2 minutes read

POSLOVNA ZONA IVANEC IZRADILA BROŠURU Kako koristiti portal Tržnica.hr?

tržnica

Poslovna zona Ivanec d.o.o. sa svojim je specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom, izradila brošuru namijenjenu poljoprivrednim proizvođačima koji svoje domaće, autohtone i kvalitetne proizvode žele plasirati diljem Hrvatske preko novooformljene web platforme Ministarstva poljoprivrede – Tržnica.hr.

Brošura je namijenjena i zainteresiranim kupcima domaćih proizvoda, koji u njoj mogu pronaći sve potrebne informacije o postupku pretrage ponuđenih proizvoda, narudžbe i dostave.

Ministarstvo poljoprivrede, s ciljem njihova povezivanja, domaćim je proizvođačima i kupcima na raspolaganje stavilo web platformu Tržnica.hr – Hrvatska internet tržnica domaćih poljoprivrednih proizvoda. Riječ je o platformi koja za cilj ima na jednom mjestu spojiti proizvođače i kupce te omogućava kupoprodaju domaćih proizvoda s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva iz cijele Hrvatske.

Online platformi može se pristupiti klikom na sljedeći link: https://trznica.mps.hr/.

U izrađenoj brošuri svi zainteresirani poljoprivrednici mogu pronaći sve informacije o procesu registracije na portal.

Proces je objašnjen korak po korak te je, uz tekstualni dio, popraćen i fotografijama za ilustraciju. Važno je istaknuti da je svaki dio objašnjen upravo kroz ivanečki primjer dobre prakse – OPG Putar Ivan, a koji kroz dostupnu online platformu prodaje i kupcima na tržište stavlja svoj domaći eko proizvod – haskap (sibirsku borovnicu).

Također, u izrađenoj su brošuri dostupne i sve informacije za kupce o tome kako naručiti, kupiti i platiti proizvod.

Drugi dio brošure također je popraćen konkretnim primjerom – kupnja haskapa, a svim korisnicima uvelike će pomoći prilikom korištenja i snalaženja na portalu.

Oformljena platforma domaćim je proizvođačima izvrsna prilika za pronalazak novih tržišta, a što je posebno važno s obzirom na novonastalu epidemiološku situaciju.

Iznimno je važno da ivanečki poljoprivrednici takav vid unapređenja poslovanja prepoznaju i kao kvalitetan marketing za svoje proizvode jer je riječ o jedinstvenoj platformi ponude i potražnje koja kroz svoje postavke i specifičnosti nudi prostor za promidžbu i izdvajanje specifičnosti i prednosti ponuđenog asortimana.

Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva sve zainteresirane domaće poljoprivredne proizvođače da se za pomoć kod registracije OPG-a, ali i svojih proizvoda na portal za pomoć obrate zaposlenicima Projektnog ureda na e – mail: projektni.ured@ivanec.hr ili na broj telefona 645 – 485.

sjever.hr 19.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.