Now Reading:
Kreću prijave za liječnički pregled prvašića u Zagrebačkoj županiji
Full Article 1 minutes read

Kreću prijave za liječnički pregled prvašića u Zagrebačkoj županiji

Prijave za liječnički pregled djeteta prije upisa u prvi razred osnovne škole u ispostavama Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije započinju u ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, osim u Ispostavi Ivanić-Grad gdje prijave započinju 1. lipnja.

S obzirom na epidemiološku situaciju, pregled djeteta prethodno se prijavljuje telefonski ili e-mailom u vremenu od 13:00 do 14:00 sati odnosno od 18:30 do 20:00 sati, ovisno radi li nadležni tim školske medicine u jutarnjoj ili popodnevnoj smjeni. Nakon što se prijave, roditelji će dobiti konkretan termin kada trebaju dovesti dijete na pregled.

Roditelji su dužni barem tri dana prije dogovorenog pregleda, dostaviti nadležnom školskom liječniku dokumentaciju putem e- maila ili je iznimno ako to nisu u mogućnosti učiniti elektronski, donijeti na upis. Uz presliku cjepne iskaznice ili ispis cijepljenja iz pedijatrijskog kartona te dodatnu liječničku dokumentaciju u slučaju drugih oboljenja djeteta, potrebno je dostaviti ispunjen upitnik s anamnestičkim podacima.

Sve ostale potrebne informacije, odnosno poveznice pronaći ćete OVDJE

www.sjever.hr

16.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.