Now Reading:
Ulice Vilniusa čiste su i dezinficirane zahvaljujući strojevima i uređajima iz Podravine
Full Article 2 minutes read

Ulice Vilniusa čiste su i dezinficirane zahvaljujući strojevima i uređajima iz Podravine

rasco

Pranje i dezinfekcija gradskih područja sada su uključeni u aktivnosti redovnog održavanja komunalnih poduzeća. Dodatno čiste, peru i dezinficiraju središnje gradske ulice, trgove te područja gdje prolazi najviše stanovnika. Održavaju i stanice javnog prijevoza, igrališta te kante za otpatke. Vozila i strojevi za održavanje u voznom parku pomažu zaposlenicima da svoj posao obavljaju sigurno i učinkovito.

Komunalno poduzeće Grinda u Vilniusu održava i dezinficira gradsku jezgru, trgove, stanice javnog prijevoza, kante za smeće i naseljena mjesta izvan središta uz pomoć visokotlačnog ručnog perača i kompaktne čistilice SX2 montiranim na vozilo MUVO uspješne Podravske tvrtke Rasco iz Kalinovca.

-Tvrtka za održavanje Kyivavtodor u Kievu je iskoristila prednji perač PL u kombinaciji sa spremnikom posipača tekućine LIQUID za pranje i dezinfekciju prometnica, stanica javnog prijevoza i zgrada. Prednji perač PL uređaj je namijenjen pranju javnih komunalnih površina korištenjem vode pod visokim pritiskom. Sastoji se od prednje rampe s mlaznicama, te opcionalno, upravljivih bočnih mlaznica i vertikalne rampe s mlaznicama – pojasnili su u RASCO-u.

www.sjever.hr Fotografija: Komunalno poduzeće Grinda, Vilnius 02.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.