Now Reading:
Tražite posao? Evo tko na sjeveru Hrvatske sve zapošljava
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Evo tko na sjeveru Hrvatske sve zapošljava

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

PSP zapošljava na poziciji direktor postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Obavezno je znanje njemačkog jezika. Rok prijave je 6.5. Aplicirajte.

OT poslovna rješenja d.o.o. zapošljavaju IT specijalista (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 10.5. Potrebna su znanja administracija Linux i Windows poslužitelja, poznavanje programskog jezika PHP i Phyton, C# ili JavaScript. Poslodavac nudi napredovanje, edukacije i službeni mobitel. Provjerite više ovdje.

Meyer d.o.o. zapošljava radnike u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Trnovec. Prijavite se najkasnije do 15.4. Završena škola i radno iskustvo nisu važni. Provjerite detalje ovdje.

Zagorje gradnja d.o.o. zapošljava vozača motornog vozila (m/ž) u mjestu Ljubešćica. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Rok prijave je 27.4. Aplicirajte.

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

Ladić, obrt za soboslikarske radove, zapošljava soboslikara (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više osoba za rad sa završenom srednjom školom. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

W Instalacije zapošljavaju vodoinstalatera (m/ž) u Zaboku. Potrebno je više izvršitelja. Rok prijave je 15.4. Traži se srednja stručna sprema, a u obzir dolaze i kvalificirani vodoinstalateri i pomoćni radnici. Više o poslu provjerite ovdje.

HGH Instalacije traže instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće. Prijave su otvorene do 5.5. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Više o poslu pronađite na linku.

Frajman Gradnja j.d.o.o. zapošljava građevinskog radnika (m/ž) u Donjoj Stubici. Rok prijave je 13.4. Potrebno je više osoba za rad. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje na ovdje.

Hon – ing d.o.o. traži spremača – čistača (m/ž) u mjestu Sveti Križ Začretje. Rok prijave je 12.4. Potrebna je srednjoškolska razina obrazovanja i vozački ispit B kategorije. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

www.sjever.hr 10.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.