Mali Tehnopolis Samobor prima korisnike

Prostori za inkubaciju nalaze se u dvije nadograđene i rekonstruirane zgrade ukupne površine 1.431 m2, na adresi Vladka Mačeka 5 i 7. Prostori uključuju jedinice za inkubaciju, zajedničke prostorije te multimedijalnu dvoranu i dvoranu za sastanke.

Kandidat za korištenje usluga MTS-a treba biti poslovni subjekt ili početnik koji ima sjedište na području grada Samobora ili Zagrebačke županije ili planira započeti investiciju na području Zagrebačke županije. Nadalje, pozitivno posluje u prethodnoj godini poslovanja, odnosno koji sukladno zadnjem financijskom izvješću nije u gubitku (ovo se ne odnosi na početnike), koji imaju podmirene obveze poreza, prireza i doprinosa na i iz plaće te svaki onaj koji ima podmirene obveze prema zaposlenicima (ponovno se ne odnosi na početnike).

Prijava na javni poziv s traženom dokumentacijom podnosi se u roku od 30 dana od dana objave elektroničkim putem na mail info@malitehnopolis.hr.

Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte na: info@malitehnopolis.hr ili pozivom na broj: 091/3325340, g. Karlo Kupres, voditelj Malog Tehnopolisa Samobor.

Sve dokumente možete preuzeti ovdje

www.sjever.hr/samobor.hr 10.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.