Now Reading:
KRAPINA: Saznajte kako doći do propusnica
Full Article 2 minutes read

KRAPINA: Saznajte kako doći do propusnica

Gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović donio je ODLUKU vezano na Odluku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u RH.

Navedena odluka, kao i niz prethodnih, objavljene su na web stranici Nacionalnog stožera civilne zaštite: https://civilna-zastita.gov.hr

Propusnice u nadležnosti stožera CZ Grada Krapine izdaju se isključivo iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama te kupnje hrane i osnovnih potrepština ukoliko se iste ne mogu kupiti na području Grada Krapine.

Zahtjev za propusnice se upućuje isključivo putem e-maila: cz@krapina.hr ili putem telefona na broj: 049/382-406 u vremenu od 7 do 19 sati. Propusnice odobrava i potpisuje gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović. Nakon izdavanja propusnice se mogu preuzeti u Gradskoj upravi Grada Krapine, Magistratska ulica 30, u vremenu od 7 do l9 sati.

U iznimno hitnim slučajevima, noću između 19 i 7 sati, propusnice se mogu podići u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Krapine, na adresi Ul. dr. Franje Tudmana l0 (u Policijskoj postaji Krapina), uz obaveznu prethodnu najavu na broj: 091/112-0209.

Propusnice za hitnu medicinsku skrb izdaje obiteljski liječnik.

Propusnice za putovanje na posao izdaju odgovorne osobe poslodavca.

Sve ostale propusnice izdaju nadležne pravne osobe koje su nositelji nužnih aktivnosti.

www.sjever.hr/krapina.hr 24.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.