Now Reading:
Uspješna podravska tvrtka nakon sjajne 2019. očekuje još bolju 2020.!!!
Full Article 2 minutes read

Uspješna podravska tvrtka nakon sjajne 2019. očekuje još bolju 2020.!!!

rasco

Prošla je godina bila najuspješnija godina kompanije Rasco iz Koprivničko-križevačke županije. Ta je tvrtka u prošloj godini oborila vlastite rekorde u narudžbama i proizvodnji novih strojeva, zaposlili su preko 60 novih radnika te lansirali na tržište drugo vlastito vozilo – kompaktnu čistilicu LYNX. Iz tvrtke poručuju da tako nastavljaju i u ovoj godini:

-U 2020. smo ušli jednakim tempom kao što smo i završili 2019. Do jeseni ove godine planiramo završetak gradnje još dvije zgrade: upravne i proširenja hale C. U upravnu zgradu će se preseliti većina uredskih prostora, dok će nam proširenje hale C dodatno povećati proizvodne i skladišne kapacitete. Ukupna vrijednost projekta izgradnje tri nove zgrade, nabavke novih strojeva za proizvodnju, edukacije operatera novih strojeva i sudjelovanje na sajmu komunalne tehnologije iznosi gotovo 46,5 milijuna kuna, od čega je 15 milijuna kuna sufinancirano sredstvima Europske unije – doznajemo u toj tvrtci.

Ističu i kako nastavljaju ulagati u svoje zaposlenike. Uz kontinuirana povećanja primanja, povećane naknade za prekovremeni rad i isplatu punih putnih troškova, u listopadu 2019. smo uvedena je redovna mjesečna naknada za topli obrok.

-Uvjereni smo da će investicije u tijeku biti temelj za daljnji rast te veliku proslavu 30 godina od osnutka kompanije koja nas očekuje u drugoj polovici godine – poručuju iz ove uspješne podravske tvrtke.

www.sjever.hr 17.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.