Now Reading:
AKTIVNI U ZAJEDNICI 2020. Dođite na predstavljanje programa i doznajte koja su znanja i vještine potrebne za uspješniji rad u zajednici
Full Article 1 minutes read

AKTIVNI U ZAJEDNICI 2020. Dođite na predstavljanje programa i doznajte koja su znanja i vještine potrebne za uspješniji rad u zajednici

Grad Čakovec i Zaklada „Zamah“ pozivaju sve zainteresirane na predstavljanje programa „AKTIVNI U ZAJEDNICI 2020“.

Predstavljanje će se održati u utorak, 11. veljače, s početkom u 11:00 sati, u prostorijama Gradske vijećnice, Kralja Tomislava 15 u Čakovcu.

U okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada Zamah i u ovoj godini nastavlja provedbu programa „Aktivni u zajednici“. U 15 odabranih lokalnih zajednica s područja pet županija, uključujući Međimursku županiju, kao partneri namjeravaju intenzivno surađivati s organizacijama s ciljem da se osnažuje društveni kapital zajednice, financijski i organizacijski ojačaju organizacije, uspješnije provode projekti u zajednici, organiziraju kampanje i akcije, ta da organizacijama/ustanovama koje će sudjelovati u programu pruži mogućnost da usvoje nova znanja i vještine potrebne za uspješniji rad u zajednici.

Na samom događanju predstavit će i rezultate dosadašnje suradnje sa organizacijama s područja Međimurske županije.

Mogući korisnici navedenog programa su: udruge, osnovne i srednje škole, srednje strukovne škole, vrtići , pučka otvorena učilišta, muzeji, knjižnice.
Više o programu možete naći na http://www.zamah.hr/aktivni-u-zajednici/.

www.sjever.hr

03.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.