Now Reading:
Edukacija u Svetom Ivanu Zelini: „Upravljanje vremenom nas uči kako da radimo pametnije”
Full Article 2 minutes read

Edukacija u Svetom Ivanu Zelini: „Upravljanje vremenom nas uči kako da radimo pametnije”

„Uvijek imamo dovoljno vremena ako ga koristimo pravilno“, riječi su kojima je započela edukacija za stručnjake pod nazivom „Upravljanje vremenom“.

Ravnatelj Centra znanja Profectus Darko Kobetić održao je edukaciju za stručnjake pod nazivom „Upravljanje vremenom“ u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini.

-Upravljanje vremenom nas uči kako da radimo pametnije, a zadatke da obavljamo brže i jednostavnije. Jednako tako, pomaže nam u prevenciji stresa, dovodi do povećanja radne učinkovitosti i u ostvarivanju ciljeva. Stoga je dobro postaviti si dnevne, tjedne, mjesečne i godišnje ciljeve. Ako dobro upravljamo sobom i samodisciplinom dobro ćemo upravljati vremenom”, pojasnio je polaznicima Kobetić.

Edukaciji su prisustvovali stručnjaci koji rade s marginaliziranim skupinama iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Centra za socijalnu skrb Dugo Selo, Grada Svetog Ivana Zeline, Krokoteksa i Udruge Srce s ciljem povećanja osobnog rasta i razvoja, a u svrhu unaprijeđenja usluga povezanih s pristupom tržištu rada i socijalnim uključivanjem za osobe s invaliditetom. Stručnjaci su dobili savjete kako uspješno upravljati vremenom, kako planirati određene aktivnosti te kako si postaviti listu prioriteta.

Edukacija je održana u okviru projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“ koji provodi Udruga Srce, a koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

www.sjever.hr

03.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.