Now Reading:
FIGHT NIGHT CESTICA Pobjeda Željka Gorille Kranjca
Full Article 3 minutes read

FIGHT NIGHT CESTICA Pobjeda Željka Gorille Kranjca

U do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani osnovne škole Cestica 28. prosinca je u organizaciji Fight Cluba Kovačić održan Fight Night Cestica.

Gledatelji su mogli uživati u sedam mečeva, vrhunskom show programu popraćenom light showom, glazbom, hostesom i naravno, odličnim borcima. 
U prvom meču susreli su se domaći borci Vito Lukačić (10 godina) i Niko Šupljika (11 godina). Oni su nastupili u disciplini light u kojoj nije dozvoljen jak udarac. Nakon tri izjednačene runde, meč je proglašen neriješenim.

U drugom meču susreli su se Luka Valjin iz Zadra i Filip Horvat iz F.C. Kovačić. Luka dominira prvu rundu, međutim Filip Horvat u drugoj rundi kreće agresivno i u jednoj izmjeni krošeom pogađa Luku koji pada na pod. Iako se nakon brojenja podigao, njegov trener baca ručnik i predaje borbu.
U trećoj borbi 18 godišnji Jura Golub pobjeđuje prekidom u drugoj rundi borca iz Srbije Srđana Zarića.

U četvrtoj borbi borcu Fight Cluba Kovačić suprotstavio se Strahija Vujošević iz Srbije. Strahija kreće silovito i pobjeđuje prvu rundu kod sva tri suca. U drugoj rundi uslijed izmjene udaraca Gabrijel nogom pogađa Strahiju koji odmah pokazuje na ozljedu ruke. Meč je prekinut, Gabrijel Vujec pobjeđuje prekidom u drugoj rundi. 

Uz veliko navijanje i podršku u petom meču u ring ulazi Emanuel Šprem, aktualni prvak Europe. Njegov protivnik bio je Marko Špirić iz Srbije. Emanuel je odmah pokazao da je s pravom nositelj pojasa Europskog prvaka, te već u prvoj rundi nekoliko puta pogađa borca iz Srbije. Na početku druge runde serijom udaraca završava meč nokautom.

U šestoj borbi u kategoriji do 85 kg, domaći borac Matija Bešvir prekidom u drugoj rundi pobjeđuje borca iz Srbije Antonija Zovak.

U meču večeri susreli su se mađarski šampion Ermisz Szerteridis i domaći borac Željko Gorilla Kranjc. Kod ulaska u ring publika je pozdravila Željka gromoglasnim aplauzom. U izjednačenoj borbi koja je publiku dizala na noge suci su bodovali prva runda Kranjc, druga neriješeno, treća Ermisz, da bi sudačkim preglasavanjem pobjeda pripala domaćem borcu.

Generalni pokrovitelj ovog događaja bila je Općina Cestica s načelnikom Mirkom Korotajem. Iz Fight Cluba zahvaljuju načelniku Korotaju, Općinskom vijeću općine Cestica, Transportima Šumiga, L & L Automobili d.o.o., Autopraoni Gorilla, Cvjećarnici Mirta, Radio Megatonu i Radio Sjeverozapadu.

www.sjever.hr

30.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.