Now Reading:
Zimska Kreativnica na Adventu u Varaždinu – idealno mjesto za božićni shopping
Full Article 2 minutes read

Zimska Kreativnica na Adventu u Varaždinu – idealno mjesto za božićni shopping

Sutra s početkom u 10 sati drugi vikend Zimske Kreativnice u Uskoj ulici 4 otvorit će svoja vrata svim posjetiteljima Adventa u Varaždinu.

U vrijeme Špancirfesta nametnula se kao najšarmantnija lokacija u gradu, puna pozitivne energije, kreative i magičnih trenutaka. Kreativnica u Uskoj ulici postala je nezaobilazno mjesto za sve posjetitelje koji traže unikatne proizvode renomiranih hrvatskih kreativaca, dozu opuštene energije i višesatno chillanje u genijalnim DJ setovima, a na ovogodišnjem Adventu u Varaždinu po prvi puta osvanula je u svom zimskom izdanju. Za razliku od ljetnog izdanja na koje ste navikli, zimsko se smjestilo u magičan prostor Uske ulice 4, u interijer namijenjen druženju, chillanju i naravno kupnji božićnih poklona.

Zimska Kreativnica

Što vas očekuje ovog vikenda u Uskoj ulici 4? Osim odličnih DJ setova koji dopiru s otvorenog prozora i prekrasne izložbe akvarela varaždinske arhitektice Ide Ister, na adventskom sajmu ovog vikenda imate prilike vidjeti i kupiti proizvode s potpisom hrvatskih brendova Go Retro, Glassland, m.o.t.h. vintage, Nerina Candles, Avi Geometric, Merien King, Studio Pikula, Čiri Biri Bajka i Memoceda. Svratite po muške modne dodatke od prave kože, neodoljiv nakit od stakla, drva ili mesinga, drvene dječje igračke, vintage komade za kojima uzdišu brojne trendseterice, mirisne svijeće lokalne kreativke i zagrijte se ukusnom krem juhom od bundeve koju je posebno za Kreativnicu osmislila svima dobro poznata udruga Medenjak. Ne zaboravite ni na chill zonu ispred samog prostora u kojoj On Wheels šank na kotačima poslužuje tople i hladne napitke.

Radno vrijeme Zimske Kreativnice je od 10 do 13 i od 15 do 21 sati u subotu i nedjelju.

Zimska Kreativnica

www.sjever.hr

13.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.