Now Reading:
Gospodarstvenik iz Varaždinske županije je Europski poduzetnik godine
Full Article 2 minutes read

Gospodarstvenik iz Varaždinske županije je Europski poduzetnik godine

šafran

Stjepan Šafran proglašen je Pobjednikom “Europski Poduzetnik Godine” u velikom finalu ovogodišnjih European Business Awards na ekskluzivnoj ceremoniji dodjele nagrada u Varšavi, Poljskoj. Suci su nagradili pojedinca koji pokazuje viziju, ustrajni pristup širenju poduzeća, stavljajući ih u središte poslovanja te identificira tržišne prilike, razumije ciljeve, formulira ideje i donosi odluke te je inspiracija drugima za postizanje većeg poslovnog uspjeha. Suci su u ocjenjivanju koristili 7 kriterija, a to su: vodstvo, stvarni fokus na kupce, motiviranje ljudi, kreativnost i inovacije, etičnost te rezultati i rast – prenosi T portal.

European Business Awards jedno je od najvećih i najdugovječnijih poslovnih natjecanja sa sjedištem u Londonu u Velikoj Britaniji. Preko 500 uspješnih poslovnih lidera iz cijele Europe okupilo se na dvodnevnom događaju, pod pokroviteljstvom RSM-a, s prisutnim političarima, ambasadorima i znanstvenicima kako bi proslavili izvanredan poslovni uspjeh Metal Producta i ostalih pobjednika u najvećem i najprestižnijem poslovnom natjecanju u Europi.

Stjepan Šafran proglašen je pobjednikom nakon završnog ocjenjivanja sudaca, a Metal Product odabran je među više od 150.000 poduzeća iz 33 zemlje koje su ušle u natjecanje. U rigoroznom ocjenjivanju neovisnih sudaca 2.753 tvrtke su u srpnju proglašene “Ones to Watch” (poduzeće na koje treba obratiti pozornost), a nakon daljnjeg detaljnog razmatranja u rujnu su 363 tvrtke proglašene nacionalnim pobjednicima.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/stjepan-safran-proglasen-najboljim-poduzetnikom-u-europi-20191205

www.sjever.hr/T portal 06.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.