Now Reading:
ONO ŠTO SE OČEKIVALO TO SE I DOGODILO: Dinamo se osvetio NK Varaždinu za poraz
Full Article 3 minutes read

ONO ŠTO SE OČEKIVALO TO SE I DOGODILO: Dinamo se osvetio NK Varaždinu za poraz

dinamo varaždin

U 18. kolu HT Prve lige Dinamo je na stadionu Maksimir ugostio NK Varaždin. Plavi su upisali 1:0 pobjedu, a strijelac jedinog pogotka bio je Mario Gavranović u drugom poluvremenu.

Krenula je momčad Dinama protiv Varaždina u sljedećem sastavu: Na golu Livaković, stoperi Dilaver i Ademi, a na bokovima Stojanović i Moubandje. Zadnji vezni Moro, a u veznom redu Kadzior, Gojak, Olmo i Marin. Špica je bio Petković.

U petoj minuti susreta pucao je glavom Petković, ali lopta ostaje u bloku. Samo minutu kasnije kombinirali su Marin i Petković, ali gosti i tu akciju blokiraju. U 19. minuti Kadzior je izveo slobodni udarac, a Nevistić čita njegovu namjeru, i u skoku šalje loptu preko grede. U 32. minuti Gojak dodaje za Marina čiji pokušaj odlazi preko gola. U 37. minuti još jedna lijepa akcija Dinama. Kadzior je odlično ubacio s tridesetak metara, to je ispratio Moro, ali na šest metara od gola čistu je priliku glavom poslao iznad prečke. Prije kraja prvog dijela Olmo je izveo slobodni udarac s lijeve strane kaznenog prostora, ali Nevistić je opet bio na razini. Unatoč brojnim prilikama i dobrim situacijama za domaćina, momčadi su na odmor otišle uz 0:0.

U 77. minuti utakmice napokon smo vidjeli slavlje Dinama. Olmo je lijepo ubacio s lijeve strane u kazneni prostor, a Gavranović zatresao mrežu Varaždina za 1:0. U 89. minuti gosti su bili u dobroj situaciji; Stolnik je dobio loptu u kaznenom prostoru, ali nije dobro zahvatio loptu pa nije bilo ništa od opasnosti za Livakovića. Dinamo je na kraju upisao 1:0 pobjedu za vrijedna tri boda.

U ovom trenutku igrači trenera Bjelice vodeća su momčad HT Prve lige, imaju odigranih 17 utakmica, ukupno osvojen 41 bod, što je 10 više od pratećeg Hajduka (Hajduk – Inter, 7.12. 17:30h). Dinamo i dalje (kao i Rijeka) ima utakmicu manje od ostalih prvoligaša, a do sada je upisao 13 pobjeda te po dva remija i dva poraza.

Plavi se nakon ove utakmice prvenstva okreću Ligi prvaka idući tjedan. Utakmica 6. kola protiv Manchester Cityja na rasporedu je u srijedu u 18:55h na stadionu Maksimir. Pretprodaja ulaznica počinje u subotu, 7.12. u 11h na Ticket pointu i online na servisu ulaznice.hr.

www.sjever.hr/gnkdinamo.hr 06.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.