Now Reading:
Je li to sada to? Procurila fotka novog dresa vatrenih!
Full Article 2 minutes read

Je li to sada to? Procurila fotka novog dresa vatrenih!

Službene potvrde još nema, ali…Procurila je nova verzija novog hrvatskog dresa koja podsjeća na onaj iz 1998. godine

Hrvatska nogometna reprezentacija osigurala je nastup na Europskom nogometnom prvenstvu 2020. godine. Viceprvaci svijeta sada svoju klasu, s nešto pomlađenom momčadi, idu pokazati i na europskoj smotri s koje će se, nadamo se, vratiti s novom medaljom, piše tportal.

Hrvatska je ždrijebom smještena u skupinu D s Engleskom, Češkom i pobjednikom doigravanja u skupini C Lige nacija u kojoj se natječu Škotska, Izrael, Norveška i Srbija. Natjecanje otvaramo 14. lipnja protiv Engleske u Wembleyju, a u nove pobjede krećemo i s novim dresovima.

Proteklih nekoliko mjeseci u javnost je procurilo nekoliko verzija novog hrvatskog dresa, ali iz Hrvatskog nogometnog saveza svaki puta su poručili kako se ne radi o službenom dresu, već o nagađanjima. Pravi dres javnosti će biti predstavljen u ožujku 2020. godine, a protekle verzije koje su se pojavile na društvenim mrežama i tako nisu oduševile javnost. Ipak, zadnja koja se pojavila izgleda dosta dobro, piše tportal. No, radi li se o pravom dresu ili tek nagađanju navijača na internetu, saznat ćemo na proljeće kada će Nike i HNS otkriti u kojoj garnituri napadamo europsko prijestolje.

www.sjever.hr/tportal

05.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.