Now Reading:
VRAĆA SE TOPLO I SUNČANO VRIJEME – i ne nazire mu se kraj
Full Article 2 minutes read

VRAĆA SE TOPLO I SUNČANO VRIJEME – i ne nazire mu se kraj

prognoza

Nakon što je u srijedu bilo nešto malo kiše i vjetra širom Hrvatske vraća se razdoblje lijepog i sunčanog vremena. Prema najavama DHMZ-a razdoblje sunca i visokih temperatura za ovo doba godine trajat će slijedećih desetak dana.

Danas nas očekuje retežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, osobito u prvom dijelu dana. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar većinom slab, popodne na zapadu umjeren jugozapadni, u Dalmaciji sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 19 i 24 °C.

Slično nas očekuje i sutra dakle sunčano, na kopnu mjestimice uz jutarnju maglu, a na zapadu zemlje popodne i umjerenu naoblaku. Vjetar većinom slab, na zapadu mjestimice umjeren sjeverozapadni, a na Jadranu južni i zapadni. Najniža jutarnja temperatura od 6 do 10, na Jadranu od 14 do 17. Najviša dnevna temperatura od 19 do 24 °C.

Biometeorološka prognoza

17.10.2019.
U prvom dijelu dana će biometeorološke prilike još uvijek biti razmjerno nepovoljne, ali će se tijekom dana poboljšavati. U drugom dijelu dana će tegobe od kojih su meteoropati i kronični bolesnici patili popustiti, pa bi neki ljudi mogli osjetiti poboljšanje općeg stanja.

www.sjever.hr/DHMZ 17.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.