Now Reading:
Ovoga vikenda u Trnovcu koncert Lidije Bačić!
Full Article 1 minutes read

Ovoga vikenda u Trnovcu koncert Lidije Bačić!

Općina Trnovec Bartolovečki i KUD „Mak“ Trnovec povodom obilježavanja Blagdana svetog Petra i Pavla u Trnovcu Bartolovečkom i ove godine organiziraju bogati program koji će trajati od subote 29. lipnja do nedjelje 30. lipnja.

Program nezaobilaznih Žetvenih svečanosti počinje u subotu od 15:00 sati na polju „Gaj“ u Trnovcu Bartolovečkom. Prijavljeno je devet ekipa koje će prezentirati domaća težačka jela, proces same žetve i vršidbe žita.

Sudjelovati će KUD “Mak“ Trnovec, Udruga „Gotali“ Gotalovec, Udruga žena „Trnovečko srce“, Udruga žena „Cvijet“ Šemovec, Udruga Umirovljenika Općine Trnovec Bartolovečki, Udruga žena „Jalžabet“, udruga žena „Lepoglavski pušlek“ Lepoglava, Udruga „Hajdina“ Kućan – Zbelava i Kud „Voća“ Donja voća.

Večernji program u subotu biti će od 21:00 sat na lokaciji „Kopajec“ pod šatorom, gdje će nastupati DJ, a u 22:00 sata počinje koncert Lidije Bačić, na koji će ulaz biti slobodan.

U nedjelju u 11:00 sati biti će svečana sveta Misa kod kapelice sv. Petar i Pavao, a proštenje će trajati kroz cijeli dan. Na prostoru „Kopajca“ s početkom u 18:00 sati nastupat će KUD „Mak“ Trnovec, KUD „Salinovec“ i KUD „Sloga“ Veliko Trgovišće.

sjever.hr

25.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.