Now Reading:
Je li saborska zastupnica Živog zida iz Međimurja popalila HDZ-ovom Culeju torbu u Saboru?
Full Article 2 minutes read

Je li saborska zastupnica Živog zida iz Međimurja popalila HDZ-ovom Culeju torbu u Saboru?

živi zid

Saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej utvrdio je danas u Saboru da su mu zastupnici Živog zida ukrali torbu u kojoj se nalaze povjerljivi dokumenti – prenosi Jutarnji.hr.

Navodna krađa dogodila se još prije sedam dana, a Culej je proveo vlastitu istragu te je utvrdio da je torba kod zastupnice Snježane Sabolek. Ona mu je to potvrdila kada ju je “pritisnuo”, te je najprije rekla da je torba u njezinom automobilu, a potom se, prema Culejevim riječima, pojavio tajnik stranke Tihomir Lukanić i rekao da je torba u središnjici.

Prema nekima, Culej je tada podivljao i zatražio od Živog zida da mu torbu dostave u roku od pola sata ili će zvati policiju.

Akteri jednog od najbizarnijih incidenata u ovom sazivu Sabora obratili su se i novinarima na saborskom hodniku. Lukanić je ustvrdio kako je misteriozna torba pronađena u pretincu zastupnice Snježane Sabolek, te da oni ne mogu znati čija je. Iako torbom raspolažu već desetak dana, tvrdi da je nisu imali vremena otvarati.

Ustvrdio je i da je Culej bezobrazno i vulgarno tražio da mu se torba vrati. Više čitajte na….
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bizaran-incident-u-saboru-stevo-culej-optuzio-zivi-zid-da-su-mu-ukrali-torbu-s-povjerljivim-dokumentima-prijetio-i-krim-policijom/9494576/

www.sjever.hr/Jutarnji.hr Foto Facebook 16.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.