Now Reading:
KVALITETU VARAŽDINSKOG MARLEX-a PREPOZNALI I U AMERICI Svoje proizvode predstavili u društvu 150 najvećih američkih proizvođača PVC stolarije
Full Article 2 minutes read

KVALITETU VARAŽDINSKOG MARLEX-a PREPOZNALI I U AMERICI Svoje proizvode predstavili u društvu 150 najvećih američkih proizvođača PVC stolarije

Marlex

Varaždinska tvornica PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla Marlex d.o.o. sudjelovala je na trodnevnom sajmu TechDays USA u South Bendu u saveznoj državi Indiani. Marlex, koji je predstavljao izvršni direktor Ilija Ponjavić, našao se među pomno odabranih 150 najvećih proizvođača stolarije iz Amerike i Kanade, koji su prezentirali svoje proizvode i poslovanje.
Zahvaljujući permanentnom ulaganju u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka Marlex bilježi snažan razvoj te je jedna od najboljih i najuspješnijih proizvođača PVC stolarije u Hrvatskoj. Posluju na području cijele Hrvatske i u europskim zemljama, a njihovu stručnost i kvalitetu prepoznali su i u Americi što potvrđuje i sudjelovanje na spomenutom sajmu koji okuplja najbolje američke proizvođače stolarije.
– Od svih firmi u Europi i stručnjaka pozvan je Marlex da bude s 30 probranih najvećih američkih proizvođača stolarije. Na zadnjem danu sajma TechDays USA održao sam seminar o stolariji u Europi, trendovima koji prevladavaju te sam ujedno predstavio tvrtku Marlex d.o.o. Sajam je trajao tri dana u South Bendu u saveznoj državi Indiani, a nakon toga sam proveo par dana u New Yorku gdje sam obilazio arhitektonske znamenitosti te odao počast žrtvama napad na „Blizance“ 11. rujna 2001. – kazao je Ilija Ponjavić.
Bila je to prilika da se s uspješnim i profesionalnim poslovanjem te stručnošću ove varaždinske tvrtke upozna i globalno američko tržište. Uspjeh tvrtke Marlex temelji se na proizvodnji PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla u najmodernijem proizvodnom pogonu zbog čega su vodeći u Hrvatskoj što se tiče kvalitete strojeva i opreme u proizvodnji prozora od plastičnih masa i aluminija.
Proizvodnju su dodatno modernizirali s novom linijom renomirane europske firme ELUMATEC koja drži apsolutni vrh kvalitete u proizvodnji strojeva za obradu PVC i ALU profila, dok u sastavnici svojih proizvoda koriste najkvalitetnije materijale kako bi mogli odgovoriti na svaki izazov i problematiku koja se danas postavlja u zahtjevima moderne arhitekture.

m.horvat / sjever.hr

20.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.