Now Reading:
AKTUALNI PREDSJEDNIK HNS-A VRDOLJAK: Međimurski župan Posavec moj je kandidat za novog predsjednika stranke
Full Article 2 minutes read

AKTUALNI PREDSJEDNIK HNS-A VRDOLJAK: Međimurski župan Posavec moj je kandidat za novog predsjednika stranke

vrdoljak

HTV-ovoj emisiji ‘Otvoreno’ voditelja i urednika Damira Smrtića u ponedjeljak je tema bila rekonstrukcija Vlade, a gosti su bili predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, šef kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk, predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, komunikacijski stručnjak i bivši savjetnik premijera Andreja PlenkovićaKrešimir Macan te politički analitičar i nekadašnji ključni čovjek Mosta Ivica Relković – prenosi Jutarnji.hr.

Vrdoljak kaže da nije imao dojam da je Marić bio meta. – Jedna od ključnih odluka je bila da se HNS ne uključi u taj val vrijeđanja. Sada bih ja trebao nabrajati članove SDP-a i HDZ-a koji imaju problema sa zakonom. To nije tema, rekao je Vrdoljak. – Trebamo naučiti da se ovakve stvari ne ponavljaju i da se ne opraštaju. Nismo prema procesima u zemlji pristupili dovoljno ozbiljno.

– Nemojte očekivati da unutar bilo koje stranke svi moraju imati isti stav. Matija Posavec je rekao da on očekuje da sva četiri upitna ministra daju ostavku. On je moj kandidat za predsjednika HNS-a, ali je jasno rekao da je to njegov stav, a ne stav stranke, dodao je. – Ne zamjeramo mu izricanje stava.

Vrdoljak je rekao da on iz HNS-a nije izbacio nikoga tko “nije poštivao” odluke tijela stranke. – Najlakše je izbaciti nekoga, rekao je Vrdoljak. – Očekujemo da će se rekonstrukcija dogoditi na temelju stava i programa za Hrvatsku u idućih godinu i pol dana.

www.sjever.hr/Jutarnji.hr 16.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.