Now Reading:
Muškarci želite li ovo ljeto biti u trendu pročitajte Varteksov mali muški modni vodič za ljeto
Full Article 3 minutes read

Muškarci želite li ovo ljeto biti u trendu pročitajte Varteksov mali muški modni vodič za ljeto

varteks

Ljeto i moda ne idu uvijek ruku pod ruku, pogotovo ne što se tiče muškaraca. Mnogo je lakše izgledati dobro kada padnu temperature, ali ljeto je potpuno drugi par rukava. Zbog toga smo za Vas pripremili par malih savjeta za ljeto.

Pamučna polo majica ili muška lanena košulja su pravi ljetni izbor za sve koji žele zadržati neki klasičan stil, a opet spriječiti pregrijavanje tijela.

Hlače su još jedan dio ljetnog outfita na koji treba obratiti pažnju. Što se kratkih hlača tiče, potrebno je obratiti pažnju na duljinu. Izaberite hlače koje završavaju neposredno iznad koljena. Bermude su jedan od „must have“ komada svakog muškarca. Idealne su za ljetne vrućine, te su savršene u kombinaciji uz običnu kratku ili polo majicu, te košulju kratkih ili dugih podvijenih rukava. Obzirom da kratke hlače nisu prigodne za sve situacije, ljetni stil uključuje i duge hlače. Tu se podrazumijevaju lanene i chino hlače koje su idealne u ležernoj varijanti i kombinaciji s jednostavnom majicom ili ležernijom košuljom.

Laneni sakoi odličan su odabir za sve muškarce koji traže business casual still u kojem će se ugodno osjećati bez obzira na visoke temperature. Preporučuje se kombinacija lana i pamuka jer time dobivate prozračno odijelo koje se ne gužva. Uz kombinaciju s pamučnom košuljom spremni ste za svaki poslovni sastanak.

Muška ljetna moda je prilično jednostavna, fokusirajući se uglavnom na prikladne materijale i udobne komade. Ulaganje u nekoliko raznovrsnih ljetnih spajalica omogućuje vam stvaranje širokog raspona izgleda. Igrajte se s drugačijim izgledom i zabavite se miješajući i usklađujući dijelove – samo zapamtite osnovne smjernice o tome što odgovara i koje kombinacije rade i koje ne.

www.sjever.hr/Varteks.com 07.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.