Now Reading:
UŽAS U MEĐIMURJU Mladić (24) poginuo zbog prebrze vožnje – kombi sletio s ceste i udario u stablo – još dvojica ozlijeđena, jedan od njih teže
Full Article 1 minutes read

UŽAS U MEĐIMURJU Mladić (24) poginuo zbog prebrze vožnje – kombi sletio s ceste i udario u stablo – još dvojica ozlijeđena, jedan od njih teže

prometna

Kao što smo već javljali, noćas se u Međimurju, na cesti između Čakovca i Štefanca, dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo 24-ogodšnjak.
Nakon očevida poznato je nešto više detalja o nesreći. Glasnogovornik Policijske uprave međimurske, Radovan Gačal, rekao je da je u nesreći ozlijeđen i 12-godišnji dječak koji je, prema posljednjim informacijama, prošao samo s lakšim ozljedama, dok je 27-ogodišnjak koji je također bio u kombiju teže ozlijeđen, ali van životne opasnosti.

-Radi se o zaista teškoj prometnoj nesreći u kojoj je kombi vozilo marke Mercedes jako oštećeno. Prema prvim rezultatima očevida uzrok nesreće je neprilagođena brzina kretanja nakon čega je vozilo u oštrom zavoju sletjelo s ceste i udarilo u stablo – rekao je Gačal.
Dodao je da je utvrđeno da je 24-godišnjak, nakon što je ispao iz vozila, smrtno stradao na mjestu nesreće, ali da će tek dodatno vještačenje sa sigurnošću pokazati tko je upravljao vozilom.
Kako se neslužbeno doznaje, dvojica muškaraca i dječak pripadnici su romske nacionalne manjine iz Općine Orehovica. 

www.sjever.hr/s.kalajdžija-aktualno.hr

14.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.