Now Reading:
Ivica Sertić po povratku u Koprivnicu: “Zadovoljan sam odrađenim, slijedi potpuni fokus na Osijek”
Full Article 3 minutes read

Ivica Sertić po povratku u Koprivnicu: “Zadovoljan sam odrađenim, slijedi potpuni fokus na Osijek”

sertić

Nogometaši Slaven Belupa nakon 12 dana intenzivnih treninga i četiri pripremne utakmice vratili su se u Koprivnicu. Slavenaši su dobili slobodan vikend, a sutra se vraćaju treninzima na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš i završnim pripremama za utakmicu prvog kola Hrvatski Telekom Prve lige u kojoj gostuju kod Osijeka. Ta će se utakmica igrati u Gradskom vrtu u petak od 19 sati.

– Zadovoljan sam odrađenim u Sloveniji. Sve što smo planirali smo i odradili. Imali smo dobre uvjete što se tiče vremena, terena, osoblja i svega što nas je dočekalo. Mogu biti zaista zadovoljan. Što se tiče igračkog kadra i pripremnih utakmica, pojačavali smo se u hodu, ali ciljano. Mogu reći da smo doveli 80% od onoga što smo htjeli i s tim dijelom također moram biti zadovoljan. Prvi dojmovi o Božiću, Parackom, Glavčiću i Ejupiju su i više nego pozitivni. Što se pak prijateljskih utakmica tiče, reći ću da smo ih odradili korektno. Rezultatski to nije bilo bajno, ali to nam nije ni bio prioritet. Gledali smo da svi igrači dobiju jednaku minutažu – objasnio je trener Ivica Sertić.

Za samo šest dana Slaven Belupo čeka prvo kolo novog prvenstva.

– Imamo još tjedan dana priprema za Osijek. Nakon teških treninga u Sloveniji, čeka nas još samo ta glazura, taktička priprema za suparnika. Nadam se će se skupiti dosta ljudi u Gradskom vrtu s obzirom na to da je prvo kolo i da ćemo i jedni i drugi predstaviti neke nove igrače. Očekujem dobru utakmicu, u dobrom ambijentu – rekao je Sertić.

Start prvenstva donosi četiri najteža moguća protivnika: Osijek, Dinamo, Rijeku i Hajduk.

– Razmišljamo samo o Osijeku i uvijek ćemo ići kolo po kolo. Kad tad smo se morali sresti sa sva četiri navedena protivnika. Ovog puta su nam došli u nizu, što može biti i dobro i loše, ali, kako sam i rekao, fokusirani smo na gostovanje u Gradskom vrtu, a kasnije ćemo razmišljati o ostalim protivnicima – zaključio je trener Slaven Belupa.

Tekst i foto NK Slaven Belupo 14.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.