Now Reading:
Zatvara se šoping centar u centru Zagreba
Full Article 2 minutes read

Zatvara se šoping centar u centru Zagreba

centar kaptol

Iz Centra Kaptol iseljavaju se sve trgovine jer na jesen kreće njegova obnova. Vlasnik objekta, austrijska Supernova grupa, želi osvježiti njegov izgled te najavljuje bogatiju ponudu i sadržaj.

Zbog selidbe mnogi dućani imaju veliku rasprodaju uz sniženja i do 70 posto. U svojim lecima navode kako je to zbog zatvaranja centra, što je kod nekih izazvalo sumnju da je to najava njegova potpunog gašenja. Ali iz Supernove su to opovrgli.

‘Namjera Supernova grupe je revitalizirati i preurediti Centar Kaptol kako bi zablistao u novom – osvježenom izdanju uz bogatiju ponudu i sadržaje. Uzimajući u obzir to da ćemo s radovima na renovaciji trgovačkog dijela Centra Kaptol startati tijekom jeseni 2019. godine, trenutno smo u procesu iseljavanja zakupnika‘, odgovorili su iz Supernove za tportal.

Austrijanci su preuzeli Kaptol prošle godine, kad su kupili još tri trgovačka objekta u Hrvatskoj – Branimir centar i Centar Cvjetni u Zagrebu te City Colosseum u Slavonskom Brodu. Tada nisu otkrili kolika je vrijednost akvizicije.

Tom prilikom najavili su potpuni rebranding i promjenu modela poslovanja Centra Kaptol.

I dok će trgovački dio centra biti zatvoren, CineStarovo kino Kaptol Boutique & Cinema & Bar normalno će raditi i za vrijeme građevinskih radova, napomenuli su iz austrijske kompanije.

Supernova grupa trenutno ima 14 operativnih projekata u Hrvatskoj, a u svim trgovačkim objektima Supernove u Hrvatskoj – šoping centrima i retailparkovima – zaposleno je više od šest tisuća osoba.

www.sjever.hr/tportal.hr 12.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.