Now Reading:
Od danas pa sve do rujna “Ljeto u Krapini” – događanja za najmlađe i za one starije
Full Article 2 minutes read

Od danas pa sve do rujna “Ljeto u Krapini” – događanja za najmlađe i za one starije

ljeto u krapini

Već tradicionalno danas započinje manifestacija Ljeto u Krapini koju organiziraju TZ grada Krapina, Grad Krapina i POU Krapina. Od danas pa sve do rujna građane Krapine i njihove posjetitelje očekuju brojna događanja.

Večeras će se održati Noć krapinskog pračovjeka. U Parku Matice hrvatske od 17 sati održavat će se radionice za djecu, koja će uživati u vožnji monociklom, modeliranju balona, druženju s maskotama Mačkom Silvestrom, Zekoslavom Mrkvom, Lavom Alexom i Nilskim konjem, facepaintingu, žongliranju, predstavi, Modnoj reviji ‘Pračovjek’, čitalačkom kutku i Disco večeri.

Na Trgu Ljudevita Gaja od 18 sati održati će se natjecanje u spravljanju kotlovine, a program će se nastaviti koncertima grupe Adastra u 20,30 i grupe Pravila igre u 22 sata.

U Kinu Krapina najmlađi će moći pogledati animirani film “Dugi iz kamenog doba” u 19 sati.

U nedjelju 16. lipnja u župnoj crkvi sv. Nikole mladu misu slavit će vlč. Matija Vragović u 10 sati, a u 19 sati može se u Festivalskoj dvorani pogledati plesna produkcija Krapinskih mažoretkinja.

Kroz kolovoz program se nastavlja obilježavanjem 0Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i dana hrvatskih branitelja na Starom gradu Krapina, te obilježavanjem 120. godišnjice otkrića krapinskog pračovjeka i Nalazišta Hušnjakovo.

Cijeli program događanja može se pogledati na www.visitzagorje.hr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

m.sopek/sjever.hr 15.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.