Now Reading:
“Smash – Vratimo tenis u Pregradu”
Full Article 2 minutes read

“Smash – Vratimo tenis u Pregradu”

smash

Sa željom da Pregrada ponovno zauzme zasluženo mjesto na teniskim ljestvicama, Teniski klub Pregrada pokrenuo je inicijativu za ponovnim oživljavanjem ovog sporta na području grada Pregrade izgradnjom i uređenjem novih teniskih terena, kako bi svojim članovima i članicama ponudili tenis kakav se u ovom gradu nekada igrao.

U skladu s navedenom inicijativom Sportska zajednica grada Pregrade i Teniski klub Pregrada zajedno su krenuli u CROWDFUNDING kampanju pod nazivom „SMASH-Vratimo tenis u Pregradu!“, u prosincu 2018. godine, te je do sada prikupljeno 193.680,00 kuna od 85 podržavatelja (46% ukupnog iznosa).

Konačan iznos od 425.000,00 kuna nastavit će se prikupljati kroz 2019. godinu, a podrška će se nastojati privući organizacijom raznih aktivnosti.

U petak 07. lipnja Teniski klub Pregrada, uz podršku Sportske zajednice Grada i Grada Pregrade, organizira predstavljanje projekta i turnir u belotu kako bi se građanima, a i svim ostalim ljubiteljima ovog sporta približio sam projekt.

Predstavljanje će započeti u 19 sati u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Pregrada, na adresi Josipa Karla Tuškana 12, Pregrada, nakon čega slijedi turnir u belotu.

Kotizacija za turnir u belotu iznosi 50 kuna po osobi, odnosno 100 kuna po paru, a sav prihod od turnira biti će uplaćen kao donacija za projekt. Također, za najbolje kartaše pripremljene su i nagrade, koje su osigurali lokalni poduzetnici.

www.sjever.hr 06.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.