Now Reading:
Otkada je Bakić preuzeo Varteks potpuno novo lice tog nekadašnjeg varaždinskog tekstilnog diva
Full Article 1 minutes read

Otkada je Bakić preuzeo Varteks potpuno novo lice tog nekadašnjeg varaždinskog tekstilnog diva

bakić

Tvrtka Varteks,  zajedno s Rotaract klubom Varaždin, organizirala je humanitarni event pod nazivom MODA I UMJETNOST. Dvanaestoro mladih varaždinskih akademskih umjetnika kroz umjetnička će djela izraziti svoje kreativne potencijale na temu ODIJELA kao muško/ženskog odjevnog predmeta koje simbolizira vrhunac dobrog odijevanja.

S ciljem promocije mladih varaždinskih umjetnika i Varteksovog najpoznatijeg proizvoda – ODIJELA, te nastavka obilježavanja 100 godina postojanja i rada, Varteks se uključio u realizaciju eventa koji ima humanitarni karakter – prihod od eventa namijenjen je Hrvatskom društvu likovnih umjetnika Varaždin u kojem djeluju i mladi autori, za kupnju informatičke opremepotrebne za rad društva.

Kako je Varteks sinonim za klasičnu eleganciju, u sklopu eventa članice i članovi Rotaract kluba Varaždin pokazat će kroz reviju najnovije modele Varteksove muške i ženske poslovne kolekcije izrađene iz vrhunskih tkanina visokih numeracija: Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe, Paulo de Oliveira.

Djela mladih umjetnika bila su izložena u palači Herzer, a mogla su se otkupiti „tihom aukcijom“. Uz reviju, umjetničke radove, posjetitelji su imali priliku sudjelovati na radionicama uz dobra glazbu i ugodno druženje.

www.sjever.hr/varteks.com

Input your search keywords and press Enter.