Now Reading:
INCIDENT U VARAŽDINSKOM GRADSKOM VIJEĆU: Čehok fizički nasrnuo na živozidaša Dominka koji je nepozvan htio snimati sjednicu Gradskog vijeća
Full Article 2 minutes read

INCIDENT U VARAŽDINSKOM GRADSKOM VIJEĆU: Čehok fizički nasrnuo na živozidaša Dominka koji je nepozvan htio snimati sjednicu Gradskog vijeća

čehok incident

19. sjednica Gradskog vijeća danas je započela vrlo žestokom i nimalo ugodnom situacijom. Naime, na sjednicu je iznenada utrčao županijski vijećnik Živog zida Marijan Dominko, koji je s tabletom u rukama namjeravao snimati sjednicu na što je Čehok vidno uznemiren ustao sa stolca, uhvatio Dominka za rame nastojeći ga udaljiti sa sjednice. U nastavku donosimo njihov dijalog.

– Nemojte me tu… Izađite van! – rekao je Čehok.

– Meni ne bute radili… – nije završio rečenicu.

Nakon verbalnog, pa i svojevrsnog fizičkog sukoba, na red je došao i verbalni sukob Čehoka i vijećnika s njegove liste Denisa Mladenovića.

– Mene može sram bit?’! – viknuo je Mladenović Čehoku i krenuo prema izlazu toliko uznemiren da ga je smirivao vijećnik SDP-a Neven Bosilj.

Mladenović se potom vratio do Čehoka poručivši mu: „Nisam ti ja broj“.

Nakon toga, Neven Bosilj je zatražio stanku, a Mladenović i Dominko na kraju se zagrlili.

Sukob je potencirao prijedlog skidanja s dnevnog reda točke o davanju suglasnosti na sklapanje sudske nagodbe između Grada Varaždina i T&H Invest vezano uz sporove proizašle iz Ugovora o kupoprodaji i zamjeni nekretnina od 25.svibnja 2009. Spomenuti prijedlog nije prihvaćen.

m.horvat/sjever.hr 27.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.