Now Reading:
Varaždin: Na sajmu poslova upoznajte i brzorastuću zagrebačku firmu Q Experience
Full Article 3 minutes read

Varaždin: Na sajmu poslova upoznajte i brzorastuću zagrebačku firmu Q Experience

Nakon uspješne dvije godine poslovanja i rasta na 300 djelatnika na 2 lokacije u Zagrebu i ureda u Varaždinu, Q Experience planira proširenje ureda u Varaždinu i poziva sve zainteresirane na Sajam poslova u varaždinskoj županiji.

Q Experience iz Zagreba postoji svega nešto više od dvije godine, ali već je dobio povjerenje brzorastućih tehnoloških kompanija poput Flixbusa, Home24, Ubera, Zalanda i ostalih, kojima pruža usluge službe za korisnike na 17 europskih jezika. – Ponosni smo da je naših 300 djelatnika do sada pomoglo milijunima klijenata diljem Europe – kaže direktor Domagoj Makar i nastavlja:


– Dugogodišnje iskustvo u radu u službama za korisnike velikih multionacionalnih kompanija iskoristili smo da ponudimo na tržištu nešto drugačije, kvalitetnije i uz veliku pozornost na zadovoljstvo zaposlenika koji su naša najveća vrijednost. Ulažemo iznimno puno resursa i osobnog truda u radno okruženje i atmosferu na radnom mjestu. Nakon velikog rasta u Zagrebu razmišljali smo kako bismo vrlo rado upoznali i angažirali djelatnike iz drugih krajeva Hrvatske. Varaždin vidimo kao grad koji potiče poduzetništvo i njeguje stvaranje vrijednosti pa nam je prirodno bio na vrhu liste. Pored iznimnog fokusa na zadovoljstvo djelatnika, obiteljske korporativne kulture i činjenice da smo 100% hrvatska firma, posebno bismo istaknuli mogućnost rada od kuće. Naime, u želji da omogućimo rad djelatnicima koji nisu u mogućnosti svakodnevno putovati na posao razvili smo jedinstveni sustav kućnog ureda na koji smo posebno ponosni, a koji uspješno funkcionira u suradnji s nekoliko naših stranih klijenata.

Q Experience poziva sve zainteresirane koji govore neki strani jezik da dođu na Sajam poslova u Varaždinskoj županiji koji će se održati 9. svibnja u s<Školsko-portskoj dvorani Varaždin u Graberju, od 10 do 14 sati, kako bi se upoznali, popili kavu i porazgovarali o mogućnosti zaposlenja u pružanju korisničke podrške. Ističu kako se ne bavimo poslovima teleprodaje, već su fokusirani isključivo na pomoć klijentima u različitim industrijama.

www.sjever.hr 09.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.