Now Reading:
Katastrofa Dabrova
Full Article 3 minutes read

Katastrofa Dabrova

dabrovi

Kada domaća momčad, Varaždin, u prvom poluvremenu postigne 5, a gostujuća, Gorica, 17 golova, onda se o utakmici nema previše toga za reći. Dabrovi večeras nisu bili niti sjena one momčadi koja je nanizala četiri uzastopne pobjede. Da nisu „svoji“ vidjelo se odmah na početku, nakon samo pet minuta igre kada je Gorica napravila 4:0 i Belko je morao rano pozvati time-out. Nije pomoglo.

U njegovoj momčadi nije bilo ni borbenosti, ni htijenja, ni koncentracije koja ih je krasila u prethodnim dvobojima. Radili su grešku za greškom, kako u obrani, tako i u napadu gdje su potpuno razbranili Sladojeva koji je na koncu skupio čak 21 obranu. Belko je svašta pokušavao. Recimo, u 17 minuti, zaigrao je 5:1 obranu, s flasterom na Laljeku, pa u nastavku 4:2, ali sve je bilo uzalud. Nije to bila večer varaždinskih rukometaša. Tko zna što je bilo u njihovim glavama. Imali su skoro komotnu situaciju uoči ove utakmice, ali ovim porazom potpuno su si zakomplicirali život. Trebat će sada najmanje ostvariti dvije pobjede, Rudar vani i Sesvete doma i onda ući „u ring“ sa Zametom.

Alan Belko, trener GRK Varaždin: Doživjeli smo prvi poraz u ovoj Ligi za ostanak, najjadniji, nabijedniji, najbolniji. Bilo je ovo tragikomično. Rekao sam i prije utakmice da onaj koji bude više želio pobjedu taj će i pobijediti. Bili smo doslovce katastrofalni i teško mi je ovo objasniti. Htijenje je bilo nikakvo, ušli smo mlitavo, nismo tražili kontakt niti u napadu, niti u obrani. Nije to bilo ono što smo u prijašnjim utakmicama pokazivali. Mogli smo biti drugi ili treći, a sada smo opet u problemima.

GRK Varaždin – Gorica 19:33 (5:17)
GRK Varaždin: Meštrić (4), Črnila (2), Špruk, Vujović 1, Novak 5, Vojnović 3, Divjak 1, Vidaček, Puček 1, Budinski 1, Kranjec 1, Šerić 3, Matić, Hrman, Trojko 3.
Gorica: Sladojev (21), Totić, Ceković 5, Marjanović 1, Laljek 7, Goričanec, Negran, Vučićević. Tomašić, Klarica 3, Šalić, Čavar 6, Ljubić 5, Žarković, Šafranko 1, Vrdoljak 5.

Rezultati 7. kola Lige za ostanak: Zamet – Sesvete 33:29, Rudan – Rudar 31:24, GRK Varaždin Gorica 19:33. Poredak: 1. Gorica 21, 2. Zamet 20, 3. Sesvete 18, 4. Rudan 17, 5. GRK Varaždin 17, 6. Rudar 9.

r.lukavecki/sjever.hr 06.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.