Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Hrvatska i svijet

Nezaboravan klasik: legendarni Yugo osvaja američke ceste

Autor: sjeverhr
Nezaboravan klasik: legendarni Yugo osvaja američke ceste

Na društvenim mrežama, na Facebook stranici Babushka, pojavila se fotografija koja je mnoge iz naše regije podsjetila na nostalgične uspomene iz prošlosti. Prizor snimljen u SAD-u prikazuje automobil koji se vjerojatno ne bi očekivao u ovoj zemlji – legendarni Yugo 45, prenosi index.hr.

Ova nepoderiva mašina, uz zanimljivu registraciju, privukla je pažnju i oduševila ekipu s Balkana. Komentari su se kretali od humorističnih do emotivnih, s mnogima koji su izražavali svoju nostalgiju za Jugoslavijom.

Brojni pratitelji podsjetili su se na scene iz popularnog filma "Umri muški 3" s Bruceom Willisom, gdje se također pojavljuje ovaj kultni automobil. Yugo, poznat po svojoj jednostavnosti i izdržljivosti, i dalje osvaja srca vozača diljem svijeta, pa tako i u Americi, gdje se i dalje može vidjeti na autocestama. 

Ova fotografija ne samo da je izazvala smijeh i nostalgiju, već je i potaknula raspravu o legendarnom automobilu koji za mnoge simbolizira lijepe uspomene i zajedništvo iz prošlih vremena.

Foto: screenshot FB Babushka

Podijeli članak:

Povezani članci

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?