Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Hrvatska i svijet

Poštar si "skratio rutu"– pošiljke završile u smeću umjesto u sandučićima

Autor: sjeverhr
Poštar si "skratio rutu"– pošiljke završile u smeću umjesto u sandučićima

U Čakovcu se dogodio nesvakidašnji incident s poštom koji je iznenadio mnoge građane. Umjesto da dostavi pošiljke na adrese primatelja, poštar je odlučio skratiti si posao – bacio je hrpu zatvorenih kuverti u smeće ispred jednog dućana, prenosi index.hr.

Slučaj je otkrila prodavačica koja je radila u tom dućanu i slučajno naišla na gomilu pisama dok je pred kraj smjene praznila koševe za smeće. Pred kraj radnog dana, prodavačica je primijetila nešto neobično dok je praznila koševe ispred dućana. 

Među smećem je pronašla hrpu zatvorenih kuverti, uključujući račune od HT-a i HEP-a. Iako nije vidjela tko ih je bacio, shvatila je da su to važni dokumenti i odlučila ih izvaditi i skloniti.

Već sljedećeg jutra, djelatnik Hrvatske pošte pojavio se pred trgovinom kako bi preuzeo pošiljke. "Poštu smo odmah zbrinuli i preuzeli", potvrdili su iz Hrvatske pošte, dodavši kako su vrlo brzo identificirali poštara koji je odgovoran za ovaj nemar. Iako nije poznato što ga je potaknulo na ovako drastičan potez, iz Pošte su jasno poručili – poštar će dobiti otkaz.

foto: arhiva
 

Podijeli članak:

Povezani članci

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?