Now Reading:
Četiri prometne nesreće
Full Article 2 minutes read

Četiri prometne nesreće

Jučer, 4. kolovoza, oko 19.25 sati, u Lepavini 49-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake te prilikom uključivanja u promet krećući se makadamskim prilazom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake kojim je u smjeru Sokolovca upravljala 59-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. U prometnoj nesreći vozačice su lakše ozlijeđene, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak, izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Jučer, 4. kolovoza, oko 23.30 sati, u Kloštru Podravskom 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio u desni odvodni kanal te udario u zemljano-betonski most. U prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 4. kolovoza, oko 6.10 sati, u Velikom Otoku 39-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai njemačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 48-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do udara Renaulta u Hyundai te slijetanja Renaulta van kolnika na travnatu površinu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 4. kolovoza, između 20 i 23.30 sati, u Kloštru Podravskom nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te dolaskom do raskrižja s Ulicom Ljudevita Gaja gdje se promet odvija kružnim tokom vozilom je prešao na travnati otok u sredini kružnog toka i prednjim djelom udario u tri metalna stupa. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.

sjever.hr

05.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.